LockedProblem with SQL query monitor

Author
polsen
New Member
  • Total Posts : 3
  • Reward points: 0
  • Joined: 2011/02/08 15:03:20
  • Status: offline
2011/02/08 15:10:59 (permalink)

Problem with SQL query monitor

I setup a pair of SQL query monitors and they keep erroring out when I log out of the box. IPSentry is running as a service account. The DSN for the SQL server it's connecting to for the SQL query is defined under the system's ODBC connections. When I log out I get alerts of the following: Err: -2147217865 -> [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid object name 'dbo.CWCTravel_WDW_Tickets_Order_Report'.

While I'm logged in, the system runs fine and checks / executes the queries just fine. Please advise.
#1

3 Replies Related Threads

    IPSentrySupport
    Support Guy
    • Total Posts : 2064
    • Reward points: 0
    • Joined: 2006/05/16 21:55:52
    • Status: offline
    RE: Problem with SQL query monitor 2011/02/08 15:18:48 (permalink)
    Is IPSentry running under a different account than you use to confgure the add-in?
    If so, is the DSN using windows credentials or sql credentials?


    ---
    IPSentry Support
    RGE, Inc.
    http://www.ipsentry.com
    http://forum.ipsentry.com

    IPSentry® is a Registered Trademark of RGE, Inc.
    #2
    polsen
    New Member
    • Total Posts : 3
    • Reward points: 0
    • Joined: 2011/02/08 15:03:20
    • Status: offline
    RE: Problem with SQL query monitor 2011/02/08 15:25:45 (permalink)
    Yes, I was logged in as myself when I configured the query monitor. But it's setup to run with the service account's credentials. Also, I logged in as the service account to setup the DSN.

    IPSentry is running under a service account and the same account is being specified in the login name box under database connection and query monitor.

    #3
    IPSentrySupport
    Support Guy
    • Total Posts : 2064
    • Reward points: 0
    • Joined: 2006/05/16 21:55:52
    • Status: offline
    RE: Problem with SQL query monitor 2011/02/08 16:17:13 (permalink)
    To clarify, when you are testing the configuring on the desktop under either account (your account or the service account), it functions correctly, but when running as a service it reports the error?




    ---
    IPSentry Support
    RGE, Inc.
    http://www.ipsentry.com
    http://forum.ipsentry.com

    IPSentry® is a Registered Trademark of RGE, Inc.
    #4
    Jump to:
    © 2019 APG vNext Commercial Version 5.5